Projects

Oteha Valley School

Category: Projects

Take a look at some of our past Projects. If you need any advice or guidance. Give us a call today on 09 4158312 and one of our team will assist you!

Created a new reception space that is both stylish and functional.

The custom reception counter is more open, while at the same time giving privacy to the staff work space.

The front privacy screens feature offset 3D panels with a splash of colour, and also incorporate the Oteha Valley logo and school values.

An accessible desk height surface at one end provides wheelchair access, but also visibility for those little pairs of eyes that can’t quite see over the main counter front.

The custom manufactured storage shelving and suspension filing system hidden behind tambour doors complete the functionality, including a hidden lockable cupboard for personal items.

Ask about this product